مدارک مورد نیاز فراخوان جذب اعضای هیات علمی

مدارک مورد نیاز فراخوان جذب اعضای هیات علمی

ه اطلاع متقاضیان عضویت جذب اعضای هیأت علمی می­ رساند مدارک مورد نیاز جهت شرکت در کارگروه علمی فراخوان مرکز جذب اعضای هیأت علمی که در روز برگزاری کارگروه می­ بایست ارائه شود به شرح ذیل است:

• سوابق پژوهشی

مقالات منتشر شده در مجلات علمی پژوهشی، ISI، ISC، علمی ترویجی و سایر مجلات دارای مجوز وزارت عتف، ارائه مقالات و خلاصه مقالات در کنگره‌های ملی و بین­ المللی، تألیف، تصنیف و ترجمه کتاب (انتشارات معتبر خارجی و داخلی و دانشگاهی) در زمینه تخصصی فرد( در زمینه غیرتخصصی فراخوان نیز قابل پذیرش است)، اثر بدیع هنری، ویرایش علمی کتاب، مجری یا همکاری در پروژه‌های پژوهشی(ملی، استانی، منطقه­ ای)، برخی از مستنداتی است که باید ارائه شود.

مستندات عضویت در هیأت تحریریه مجلات علمی ­پژوهشی داخلی و مجلات بین­ المللی، عضویت در هیأت علمی همایش­ها، داوری مقالات مجلات و همایش­ها نیز ارائه گردد.

• مستندات آموزشی

متقاضیان باید مستندات تأییدیه بنیاد ملی نخبگان و دفاتر استعدادهای درخشان،  مستندات مربوط به جوایز جشنواره‌ ها** و المپیادهای ملی، بین ­المللی و دانشگاهی(مرتبط با رشته تحصیلی متقاضی)، مستندات کسب رتبه در مسابقات علمی دانشجویی بین­ المللی و ملی، کسب عنوان دانشجوی نمونه کشوری، مستندات دانش آموخته رتبه اول دوره کارشناسی ارشد و دکتری، کسب مدال المپیاد دانش آموزی کشوری و جهانی، رتبه­ های آزمون سراسری در مقطع کارشناسی، مستندات عضویت در انجمن علمی برگزیده شده در جشنواره حرکت، توصیه ­نامه از استادان مستقیم داوطلب و هرگونه موارد تشویق و تقدیر که مستندات آن موجود باشد ارائه کنند.

همچنین مستندات دوره پسادکتری، فرصت مطالعاتی دانشجویی داخل و خارج، تدریس دوره یا کارگاه، شرکت در کارگاههای تخصصی، دوره­ های آموزشی و پژوهشی معتبر و مدرک MD برای رشته ­های علوم پایه ارائه گردد.

همچنین مستندات تسلط به زبان رایج در مجامع علمی( عربی، انگلیسی، فرانسوی، آلمانی و ...) گواهی مدارک  IELTS – TOFEL- MSRT- TOLIMO و سایر مدارک) و مستندات سوابق حق­ التدریس، ارزیابی آموزشی، طراحی بسته‌های آموزشی(پوستر آموزشی، راهنمای یادگیری، نرم ­افزار آموزشی) و ارائه طرح درس ارائه گردد.

• مستندات اجرایی

متقاضیان باید مستندات ثبت اختراع داخلی با تأییدیه معتبر علمی، ثبت اختراع جهانی، تجاری­ سازی فناوری، دستیابی و فروش دانش فنی، راه ­اندازی شرکت دانش ­بنیان یا عضویت در هیأت مدیره آن با تأیید از مراجع ذیربط، قرارداد فناورانه با صنعت، محصولات کاربردی حاصل از پایان­ نامه کارشناسی ارشد یا دکتری در ایران، فعالیت­های تخصصی در انجمن­های علمی و فرهنگی، بسیج دانشجویی، اردوهای جهادی، راهیان نور و پیشرفت، تجربه کارهای اجرایی در مراکز فناوری و نوآوری( مرکز رشد، نوآور، کارآفرین و پارک­های علم و فناوری)، برگزاری نمایشگاه­ های هنری دارای مجوز، سوابق اجرائی در آموزش عالی، نهادها و سازمان­­های علمی فرهنگی( راه ­اندازی فعالیتهای آموزشی) نیز در زمان مصاحبه ارائه کنند.

• مدارک تحصیلی

اصل مدرک و تصویر مدرک کارشناسی و کارشناسی ارشد و دکتری و ریز نمرات هر سه مقطع (نمرات پایان ­نامه ارشد و دکتری مشخص باشد)

• مدارک سجلی

4 قطعه عکس 3*4

تصویر تمام صفحات شناسنامه، تصویر کارت ملی، تصویر کارت پایان خدمت (برای آقایان) و اصل مدارک

** جشنواره ­های  معتبر بین ­المللی از قبیل فناوری، خوارزمی، فارابی، امام خمینی، پیامبر اعظم(ص)، مخترعان و مبتکران، فیلم فجر، تئاتر فجر و موسیقی فجر

جشنواره­ های  ملی و دانشگاهی از قبیل حرکت، فناوری، رازی، خوارزمی، ابن سینا، ابوریحان، شیخ بهایی، مطهری، قرآن می ­باشد.

1. درصورت داشتن هرگونه سؤال با داخلی 213 ( دبیرخانه جذب اعضای هیأت علمی ) تماس بگیرید.