اطلاعیه تکمیل ظرفیت رشته های تحصیلی پذیرش صرفا با اعمال سوابق تحصیلی در آزمون سراسری سال ۱۳۹۸

۰۹ آذر ۱۳۹۸ | ۰۹:۲۷ کد : ۴۵۲ اطلاعیه ها

پیرو اطلاعیه مورخ 1398/08/27سازمان سنجش آموزش کشور، به اطلاع می­رساند که دانشگاه جهرم در رشته فیزیک مهندسی صرفا بر اساس سوابق تحصیلی (کد رشته محل در دفترچه اصلاحیه سازمان سنجش) دانشجو می­ پذیرد. کلیه متقاضیان می ­بایست با در دست داشتن اصل و کپی مدارک و مستندات لازم به آموزش دانشگاه جهرم مراجعه نمایند.

"خواهشمند است نکات زیر را به طور دقیق مطالعه فرمائید"

1.  کلیه متقاضیان میبایست دارای گواهینامه دوره پیش دانشگاهی (نظام سالی واحدی یا ترمی واحدی)، یا دیپلم نظام آموزشی جدید 3-3-6 ، یا مدرک دیپلم کامل متوسطه نظام قدیم (دوره چهار ساله) و یا کاردانی (فوق دیپلم) بوده و یا حداکثر تا تاریخ 1398/06/30نسبت به اخذ مدرک مربوطه اقدام نمایند. بدیهی است فارغ التحصیلان در مدارک فوق تا تاریخ 1398/11/30در صورت امکان شروع به تحصیل از سوی دانشگاه مربوط، برای نیمسال دوم سال تحصیلی 99-98 می­توانند در این مرحله متقاضی ثبت نام شوند.
  2.  دارندگان دیپلم فنی و حرفه­ای و کاردانش نظام سالی واحدی یا ترمی واحدی که فاقد مدرک پیش دانشگاهی و یا مدرک کاردانی می­باشند حق ثبتنام در این مرحله را ندارند.

مدارک مورد نیاز:

1. اصل و یا گواهی مدرک تحصیلی دیپلم چهار ساله نظام قدیم با امضا و ممهور به مهر دبیرستان یا سازمان آموزش و پرورش
  2. اصل و یا گواهی مدرک تحصیلی دیپلم نظام آموزشی جدید 3-3-6 با امضا و ممهور به مهر دبیرستان یا سازمان آموزش و پرورش
  3. اصل و یا گواهی مدرک پیش دانشگاهی برای داوطلبان نظام سالی واحدی یا ترمی واحدی با امضا و ممهور به مهر دبیرستان یا سازمان آموزش و پرورش
  4. گواهی اخذ مدرک کاردانی برای آن دسته از دارندگان مدرک دیپلم نظام سالی واحدی یا ترمی واحدی که فاقد مدرک پیش دانشگاهی می­باشند.
  5. اصل شناسنامه و ۲ برگ کپی از تمام صفحات آن.
  6. اصل کارت ملی و ۲ برگ کپی از پشت و روی آن.
  7. شش قطعه عکس 4*3 تهیه شده در سال جاری.
  8. مدرک نظام وظیفه برای برادران مشمول.
  9. فرم تقاضانامه تکمیل ظرفیت بدون آزمون سراسری سال 1398 (در ذیل اطلاعیه می ­باشد)
  10. در صورت داشتن شرایط بند 25 تقاضانامه ثبت نام و انتخاب رشته (داوطلب استفاده از سهمیه پذیرش) مستندات ارائه گردد.

مراجعه حضوری:

از تاریخ 1398/09/11لغایت 1398/09/20از ساعت 12-8 صبح و 14-13 بعدازظهر

آدرس: فارس، جهرم، بلوار استاد مطهری، میدان خلیج فارس، بلوار خلیج فارس، دانشگاه جهرم

عنوان رشته گرایش

کد رشته محل