نشست علمی محصولات تراریخته
به گزارش روابط عمومی و امور بین الملل دانشگاه جهرم: نشست علمی با عنوان محصولات تراریخته آری یا نه؟ در تالار وحدت دانشکده علوم پایه دانشگاه جهرم توسط انجمن علمی گروه مهندسی تولید و ژنتیک گیاهی برگزار گردید.
در این نشست که با استقبال اساتید و دانشجویان همراه بود، دکتر مسعود فخرفشانی از گروه مهندسی تولید و ژنتیک گیاهی با ارائه توضیحاتی راجع به محصولات تراریخته به اهمیت و ضرورت تولید این محصولات پرداخته و نسبت به سالم بودن این محصولات و بی خطر بودن مصرف آنها تاکید کردند.
در ادامه این نشست دکتر جواد توکلی با بررسی و آنالیز روغن های حاصل از گیاهان به طور کامل در خصوص روغن های تولید شده از محصولات تراریخته از قبیل کلزا، ذرت و سویا و عدم حضور ماده مضر در این روغن ها و بی خطر بودن آنها مباحثی را ابراز داشتند.
پایان جلسه نیز به پرسش هایی که مطرح شد، توسط اساتید گروه مهندسی تولید و ژنتیک گیاهی پاسخ داده شد.
نظر شما :