به گزارش روابط عمومی و امور بین الملل دانشگاه جهرم: نشست هم اندیشی اعضای هیات علمی دانشکده ادبیات و علوم انسانی با رئیس دانشگاه جهرم برگزار گردید.
در ابتدای این دیدار دکتر محمود مبارکی رئیس دانشکده ادبیات و علوم انسانی ضمن تبریک انتصاب ریاست دانشگاه به ایشان، اعضای هیات علمی دانشکده را همراه و پشتیبان رئیس دانشگاه دانست و افزود: رشد و ارتقا دانشگاه در گرو همبستگی و ارتباط دو سویه بین اعضای هیات علمی و رئیس دانشگاه می باشد که استادان دانشکده ادبیات و علوم انسانی همواره همراه رئیس دانشگاه خواهند بود.
دکتر مبارکی در ادامه ضمن تقدیر از تلاش های اعضای هیات علمی دانشکده ادبیات و علوم انسانی خاطر نشان کرد: اعضای هیات علمی تمام تلاش خود را در مجموعه دانشگاه به عنوان تربیت کننده نیروی انسانی متخصص به کار خواهند گرفت.
در پایان این دیدار اعضای هیات علمی به بیان نظرات، دغدغه ها و سوالات خود در مورد مسائل مختلف پرداختند و رئیس دانشگاه پس از شنیدن مباحث مطرح شده نسبت به آنها پاسخ دادند.