انتصاب دکتر هاجر علیمراد به عنوان مشاور رئیس دانشگاه در امور زنان و خانواده

انتصاب دکتر هاجر علیمراد به عنوان مشاور رئیس دانشگاه در امور زنان و خانواده

به گزارش روابط عمومی و امور بین الملل دانشگاه: طی حکمی از سوی رئیس دانشگاه جهرم دکتر هاجر علیمراد به عنوان مشاور رئیس دانشگاه در امور زنان و خانواده منصوب گردید.
در حکم رئیس دانشگاه جهرم خطاب به دکتر هاجر علیمراد عضو هیات علمی گروه ریاضی آمده است: با توجه به تعهد، سوابق علمی و تجارب سرکار عالی، به موجب این حکم و به مدت 2 سال به عنوان "مشاور رئیس دانشگاه در امور زنان و خانواده" منصوب می شوید.
انتظار می رود با همکاری سایر بانوان فرهیخته دانشگاه و تعامل سازنده با سازمان های مرتبط داخل و خارج دانشگاه در زمینه امور بانوان با محوریت تحکیم بنیان خانواده، کاهش مشکلات، توانمند سازی بانوان و ارتقاء نقش و جایگاه آنان در خانواده و محیط کار به انجام امور محوله با رعایت قانون مداری و اعتدال گرایی اهتمام ورزید. توفیقات روزافزونتان را از خداوند متعال خواستارم.

دکتر کامبیز مینایی
رئیس دانشگاه جهرم