برگزاری بزرگداشت روز دانشجو

برگزاری بزرگداشت روز دانشجو

به گزارش روابط عمومی و امور بین الملل: به همت امور فرهنگی و اجتماعی و همچنین بسیج دانشجویی پایگاه شهید ابراهیم هادی دانشگاه جهرم، مراسم بزرگداشت روز دانشجو برگزار گردید.
در ابتدای این مراسم حجت الاسلام والمسلمین شهریاری پور مسئول دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه جهرم، ضمن گرامیداشت این روز خاطر نشان کردند: دانشجویان می بایست با بصیرت کافی در صحنه های سیاسی و اجتماعی حضوری فعال داشته و خود را آماده شرکت در انتخابات کند.
سپس دکتر کامبیز مینایی رئیس دانشگاه جهرم با تبریک این روز، دانشجو را رکن اساسی جامعه خواند و افزود: تمام تلاش مسئولین دانشگاه بر این است تا بستر مناسب را برای رشد و رفاه دانشجویان در دانشگاه فراهم کنند تا دانشجویان با آرامش و آسایش بیشتری به دانش اندوزی بپردازند.
شایان ذکر است؛ اجرای موسیقی زنده، نمایش طنز و تجلیل از دانشجویان ممتاز از دیگر برنامه های این جشن باشکوه بود.