درخشش دانشجویان دانشگاه جهرم در مسابقات برنامه نویسی غرب آسیا

درخشش دانشجویان دانشگاه جهرم در مسابقات برنامه نویسی غرب آسیا

به گزارش روابط عمومی و امور بین الملل دانشگاه جهرم: با حمایت امور فرهنگی و اجتماعی و همچنین انجمن علمی مهندسی کامپیوتر دانشگاه جهرم، تیم دانشجویی دانشگاه در بیست یکمین دوره مسابقه برنامه نویسی دانشجویی منطقه غرب آسیا حضور یافت.
در این دوره از مسابقات که به میزبانی دانشگاه صنعتی شریف برگزار گردید 79 تیم سه نفره از 62 دانشگاه به رقابت پرداختند که در نهایت تیم برتر این مسابقه به رقابت جهانی برنامه‌نویسی ICPC که ارد‌بهشت‌ماه سال آینده در کشور روسیه برگزار می‌شود راه یافت.
قابل توجه اینکه دانشگاه جهرم در سومین حضور خود با یک تیم سه نفره متشکل از مجتبی کمیلی، علی رضا محمدی، محمد جلوداری و محمد امین رخشنده رو به عنوان عضو ذخیره و به سرپرستی مهندس محمد جواد پارسه عضو هیات علمی دانشگاه جهرم، در این مسابقه شرکت کردند که بالاتر از دانشگاه صنعتی شیراز در رده بندی نهایی قرار گرفتند.
گفتنی است تیم دانشگاه صنعتی شریف عنوان نخست این رقابت را به خود اختصاص داد و جواز حضور در مسابقات جهانی برنامه نویسی در کشور روسیه را از آن خود کرد.