برگزاری مراسم هفته وحدت حوزه و دانشگاه با حضور استادان دانشگاه جهرم

برگزاری مراسم هفته وحدت حوزه و دانشگاه با حضور استادان دانشگاه جهرم

به گزارش روابط عمومی و امور بین الملل دانشگاه جهرم: به مناسبت هفته وحدت حوزه و دانشگاه، استادان دانشگاه جهرم با حجت‌الاسلام والمسلمین دکتر مدبر امام جمعه جهرم دیدار کردند.
در این دیدار که به همت هیئت فرهنگی مذهبی راسخون در محل دفتر امام جمعه برگزار شد حجت الاسلام مدبر با توجه به نقش اثرگذار جوانان خاطر نشان کردند: در بیانیه گام دوم انقلاب حضور جوانان پررنگ‌تر است، همان گونه که در گام اول نیز جوانان کشور حضور پررنگی داشتند.
ایشان در ادامه گفتند: من نیز در ایام جوانی تصمیم گرفتم به روحانیون بپیوندم و وقتی با مرحوم پدرم مشورت کردم فرمودند طلبگی دیر ثمر می‌دهد، اما خوب ثمر می‌دهد.
دکتر مدبر در ادامه با اشاره به تاکید بزرگان دین بر نافع بودن دانش افزودند: همواره بزرگان دین تأکید بر نافع بودن دانش کرده‌اند تا علم، مشکلی را حل کند و سؤالی را پاسخ دهد، بنابراین تحقیقات باید سؤال‌محور باشد.
امام جمعه جهرم در بخش پایانی سخنان خود با اشاره به بیانیه گام دوم انقلاب بیان داشتند: بیانیه‌ گام دوم انقلاب درباره‌ی اجرای عدالت  تأکید فراوان دارد و امیدوار است که جوانان بیش از گذشته در این مسئله کار کنند.