برگزاری مراسم جشن شب یلدا در دانشگاه جهرم

۰۴ دی ۱۳۹۸ | ۱۰:۱۵ کد : ۴۹۶ اخبار
برگزاری مراسم جشن شب یلدا در دانشگاه جهرم

به گزارش روابط عمومی و امور بین الملل: به همت انجمن علمی زبان و ادبیات فارسی و کانون شعر و داستان، مراسم جشن شب یلدا با عنوان «چله‌ی کوچک» در سالن اجتماعات کانون شهید احسان رحمانیان برگزار شد.
در این مراسم دکتر کامبیز مینایی رئیس دانشگاه جهرم جشن شب یلدا را یکی از آئین های مهم در فرهنگ ایران خواند و افزود: آیین ها، آداب و رسوم هر ملت، سازنده عناصر فرهنگی هر جامعه محسوب می‎شود و تنوع، تفاوت ها و کثرت آیین ها و آداب و رسوم از دلایل غنای فرهنگی یک جامعه است.
 دکتر سید علی اکبر باقریان معاون دانشجویی و فرهنگی ضمن ارج ‌نهادن به فعالیت‌های دانشجویان از برگزاری مراسم‌های مختلف فرهنگی در دانشگاه جهرم ابراز خشنودی کرد.
حافظ‌خوانی و سعدی‌خوانی خردسالان: کیمیا و حدیث حسن‌زاده، شعرخوانی استاد عبدالرضا کوهمال، اجرای نمایش طنز گذر زمان، اجرای استنداپ کمدی، موسیقی و برگزاری مسابقه از دیگر برنامه‌های این مراسم شاد بود که با استقبال خوب دانشجویان و حضور استادان دانشگاه همراه بود.