تشکیل اولین جلسه کمیته تشییع و خاکسپاری شهید گمنام در دانشگاه جهرم

تشکیل اولین جلسه کمیته تشییع و خاکسپاری شهید گمنام در دانشگاه جهرم

به گزارش روابط عمومی و امور بین الملل دانشگاه جهرم: اولین جلسه کمیته هماهنگی برای دفن شهید گمنام در دانشگاه جهرم برگزار گردید.
در ابتدای این جلسه دکتر کامبیز مینایی رئیس دانشگاه جهرم ضمن خوشامد به حاضرین در جلسه افزودند: یاد و نام شهیدان مایه‌ی سربلندی ملت و نشانه‌ی راه به سوی پیروزی است و همه وظیفه داریم نامهای نورانی شهیدان را تکریم کنیم و عظمت جایگاه آنان را در یادها ماندگار سازیم.
در این جلسه که با حضور مسئولین اجرایی و نظامی شهرستان همراه بود هماهنگی های لازم برای تشییع و خاکسپاری یک شهید گمنام در دانشگاه جهرم و ساخت یادمان این شهید والامقام صورت پذیرفت.
شایان ذکر است؛ پس از رایزنی های متعدد دانشگاه و بازدید سرهنگ سعید کوشکی جهرمی مدیرکل بنیاد حفظ آثار و نشر ارزش های دفاع مقدس استان فارس، مقرر شد تا دانشگاه جهرم میزبان پیکر پاک یک شهید گمنام باشد.