بیانیه استادان، کارکنان و دانشجویان دانشگاه جهرم در پی شهادت سردار سپهبد حاج قاسم سلیمانی

به گزارش روابط عمومی و امور بین الملل دانشگاه جهرم: در پی شهادت جانسوز سردار سپهبد حاج قاسم سلیمانی فرمانده نیروی قدس سپاه پاسداران انقلاب اسلامی، از سوی استادان، کارکنان و دانشجویان دانشگاه جهرم پیامی بدین منظور صادر گردید. متن پیام بدین شرح است:

بسم‌الله قاصم الجبارین
مرگ هر یک ای پسر،  همرنگِ اوست
پیش دشمن، دشمن و بر دوست، دوست
عروج الهی و پرواز آسمانی سلیمانِ زمان، نماد ملت قهرمان ایران، نمود جوانمردان و پهلوانان، رایت مسلمانان، مظهر رشادتِ اسلامیانِ وارسته دوران، مرد همیشه در‌ میدان، سردارِ سرباز، نشانِ شرف ایمان، عزت‌بخشِ مستضعفان و انتقام‌کشنده از دشمنان، سردار قاسم سلیمانی را به تمام ملت شریف ایران و همه حقیقت‌ جویان عالم تسلیت می‌گوییم.
بی‌گمان ۱۳دی ماه نقطه ی عطفی در تاریخ برای شتابان‌تر و آسانترشدن حرکت مقاومت خواهد بود. عزم پاینده ی رزم در دفاع از حرمین شرفین و مردم ستمدیده لبنان، عراق و سوریه نام «حاج قاسم» را در تاریخ این مرز و بوم جاودانه می‌کند.  و این بی‌معنا نیست که چهلم سردار سلیمانی، ۲۲ بهمن خواهد بود و چنانکه خدا وعده داده: «وَ نُرِیدُ أَنْ نَمُنَّ عَلَی الَّذینَ اسْتُضْعِفُوا فِی الْأَرْضِ وَ نَجْعَلَهُمْ أَئِمَّه وَ نَجْعَلَهُمُ الْوارِثِینَ».
وجود پر صلابت قاسم سلیمانی که ‌حامی ولایی مستضعفان بود، چون خاری به چشم مستکبران نشست و‌ دسیسه مزدوران آمریکایی این غم بزرگ را برای جهان اسلام رقم زد، غافل از آنکه به تعبیر راوی واقعه کربلا: «همانا کشته‌شدن عادت ما و شهادت کرامت ما است» و جامه شهادت جز برازنده مالک اشتر دوران، حاج قاسم سلیمانی نبود.
 دعای وی در یادمان‌ شهدای‌ دفاع مقدس این بود که:«خدایا جز شهادت برای ما مخواه». و چنانکه خود خواست اربا اربا، به دست اشقیا در سالروز شهادت جناب جعفر طیار، همو که آیه «منَ الْمُؤْمِنِینَ رِجَالٌ صَدَقُوا مَا عَاهَدُوا اللَّهَ عَلَیْهِ  فَمِنْهُمْ مَنْ قَضَى نَحْبَهُ وَمِنْهُمْ مَنْ یَنْتَظِرُ وَمَا بَدَّلُوا تَبْدیلًا» در شأن او نازل شد، به شهادت رسید.
دانشگاه جهرم با اندوه فراوان و عرض تعزّیت، نصرت اسلام و عزت و سرافرازی ملت عزیز را در ظل عنایات حضرت بقیهالله الاعظم(عج) از خداوند متعال مسئلت دارد. روحشان شاد و راهشان مستدام باد.

استادان، کارکنان و دانشجویان دانشگاه جهرم