برگزاری مراسم یادبود سپهبد حاج قاسم سلیمانی در دانشگاه جهرم

۱۵ دی ۱۳۹۸ | ۰۸:۲۴ کد : ۵۱۰ اخبار
برگزاری مراسم یادبود سپهبد حاج قاسم سلیمانی در دانشگاه جهرم

به گزارش روابط عمومی و امور بین الملل: مراسم یادبود سپهبد حاج قاسم سلیمانی با حضور مشتاقان این شهید والامقام در مسجد دانشگاه جهرم برگزار گردید.
در این مراسم حجت الاسلام والمسلمین شهریاری پور مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه جهرم ضمن تسلیت به مناسبت شهادت سپهبد حاج قاسم سلیمانی، ایشان را سرباز واقعی ولایت خواندند و افزودند: خون شهیدان تضمین کننده استقلال ملت و سربلندی اسلام است و شهادت حاج قاسم سلیمانی استقلال ملت و سربلندی اسلام را در پی خواهد داشت.
ایشان در پایان با اشاره به رشادت ها و فداکاری های سردار سلیمانی در عراق و سوریه خاطر نشان کردند: نقش بی بدیل حاج قاسم نه تنها در منطقه بلکه در جهان مثال زدنی ست و سردار سلیمانی توانست با همین رشادت ها تمام معادلات آمریکا را در منطقه بر هم زند.
شایان ذکر است؛ قرائت قرآن و مداحی مداح اهل بیت محسن ذاکری از دیگر برنامه های این مراسم بود.