دعوت رئیس دانشگاه جهرم از دانشگاهیان برای حضور در راهپیمایی ۲۲بهمن

دعوت رئیس دانشگاه جهرم از دانشگاهیان برای حضور در راهپیمایی ۲۲بهمن

به گزارش روابط عمومی و امور بین الملل: در آستانه چهل و یکمین سالگرد پیروزی انقلاب شکوهمند اسلامی دکتر کامبیز مینایی رئیس دانشگاه جهرم، پیامی بدین منظور صادر کردند. متن پیام بدین شرح است:

بسم الله الرحمن الرحیم

پیروزی شکوهمند انقلاب اسلامی به رهبری امام خمینی (ره)، در یوم‌الله ۲۲ بهمن‌ ماه نقطه عطف تاریخ و نمونه وحدت، همدلی، ایثار و فداکاری  یک ملت است. مردمی که با رهبری شجاعانه و مدبرانه حضرت امام خمینی ثابت کردند مشت های گره کرده برآمده از ایمان، بر هر سلاحی پیروز است. بی شک دانشگاه و دانشگاهیان در پیروزی انقلاب اسلامی نقشی پیشرو و برجسته داشته اند ودستاوردهای امروزه ما در حوزه های مختلف علمی و فناوری خود نشانه ای است بر این ادعا.
اینک که در چهل و یکمین سال پیروزی انقلاب اسلامی قرار داریم ضمن دعوت از آحاد ملت به ویژه جامعه دانشگاهی، خود نیز به همراه استادان، کارکنان و دانشجویان دانشگاه جهرم همگام با دیگر مردم همیشه در صحنه کشور، با حضور در راهپیمایی یوم الله 22 بهمن و تجدید بیعت با مقام عظمای ولایت یک بار دیگر آمادگی خود را در دفاع از آرمان های انقلاب و اسلام عزیز اعلام می داریم .

کامبیز مینایی
رئیس دانشگاه جهرم