از سوی رئیس دانشگاه جهرم، سرپرست گروه امور فرهنگی و سرپرست امور دانشجویی منصوب شدند.

به گزارش روابط عمومی و امور بین الملل: طی احکام جداگانه ای از طرف دکتر کامبیز مینایی رئیس دانشگاه جهرم، دکتر فاطمه تسلیم جهرمی به سمت سرپرست گروه امور فرهنگی و اجتماعی دانشگاه جهرم و همچنین جناب آقای حسین پاشه به سمت سرپرست مدیریت امور دانشجویی منصوب گردیدند.
در این احکام آمده است:

خانم دکتر فاطمه تسلیم جهرمی
هیأت علمی محترم گروه زبان و ادبیات فارسی

با سلام و احترام؛
همراه با عرض تبریک به مناسبت میلاد امام محمد باقر (ع)، با توجه به سوابق فرهنگی و توانایی سرکار عالی و بنا به پیشنهاد معاون محترم دانشجویی و فرهنگی به عنوان سرپرست گروه امور فرهنگی و اجتماعی دانشگاه جهرم منصوب می شوید. انتظار می رود با استفاده از تجربیات گذشته و مبتنی بر قوانین، سیاست ها، برنامه ها و اسناد بالادستی حداکثر توان خویش را در اجرای موارد زیر به کار گیرید:
• تلاش در شناخت و معرفی هرچه بهتر فرهنگ غنی اسلامی و یافتن راه های اجرای آن به منظور ارتقای علمی، فرهنگی و اجتماعی دانشگاه و جامعه؛
• ارتباط سازنده و تعالی بخش با نور چشمان و آینده سازان این مرز و بوم یعنی دانشجویان عزیز؛
• حفظ و تقویت همدلی بین واحدهای مختلف دانشگاه؛
• تلاش برای جامعه پردازی مطلوب در گام دوم انقلاب اسلامی؛
• رعایت دقیق قوانین و مقررات مالی با حساسیت در مصرف بیت المال به منظور استفاده بهینه از امکانات موجود؛
• تعامل سازنده با دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه جهرم؛
• مستند سازی و نظم بخشی به فعالیت های فرهنگی با تنظیم تقویم فرهنگی مبتنی بر بضاعت مالی و توان اجرایی؛
• ترسیم اهداف قابل دسترس و برنامه ریزی جهت رسیدن به آنها بر اساس برنامه های کوتاه و بلند مدت.
از خداوند منان و با یاری جستن از توجه اهل بیت عصمت و طهارت علیهم السلام، توفیق روزافزون و تعالی مجموعه زیر نظر جنابعالی را خواستارم.

جناب آقای حسین پاشه
با سلام و احترام؛
همراه با عرض تبریک میلاد امام محمد باقر (ع)، با توجه به سوابق مدیریتی و توانایی ها ی جنابعالی و بنا به پیشنهاد معاون محترم دانشجویی و فرهنگی به عنوان سرپرست مدیریت امور دانشجویی منصوب می شوید. انتظار می رود با استفاده از تجربیات ارزشمند گذشته در دانشگاه جهرم و بر اساس قوانین، سیاست ها، برنامه ها و اسناد بالادستی، حداکثر توان خویش را در اجرای موارد زیر به کار گیرید:
•    تعامل سازنده و فزاینده با همکاران محترم و دانشجویان عزیز؛
•    همدلی با دانشجویان عزیز دانشگاه جهرم و توجه جدی به امور خوابگاه ها؛
•    حفظ و تقویت همدلی بین واحدهای مختلف دانشگاه؛
•    رعایت دقیق قوانین و مقررات مالی، حساسیت در بیت المال و صرفه جویی؛
•    ارتقای جایگاه و توانمندسازی کارشناسان و کارکنان مرتبط با حوزه؛
•    تقویت نظم و انضباط در حوزه مدیریتی خود.
توفیق روزافزون جنابعالی و همکاران محترم تان را از خداوند منان خواستارم.