پیام تبریک رئیس دانشگاه جهرم به مناسبت عید باستانی نوروز

پیام تبریک رئیس دانشگاه جهرم به مناسبت عید باستانی نوروز

به گزارش روابط عمومی و امور بین الملل دانشگاه جهرم: به مناسبت فرا رسیدن سال نو و عید باستانی نوروز، دکتر کامبیز مینایی رئیس دانشگاه جهرم پیام تبریکی بدین منظور صادر کردند. متن پیام بدین شرح است:

بسم الله الرحمن الرحیم
یا مقلب القلوب والابصار یا مدبر اللیل و النهار یا محول الحول والاحوال حول حالنا الی احسن الحال
سپاس پروردگار یگانه که مجالی فراهم کرد تا سالی سرشار از همدلی، تفاهم و تبادل اندیشه را باتجربیاتی ارزنده سپری کنیم.
اکنون در آستانه شکوفایی و رویش دوباره ی طبیعت، بهانه ی خجسته ای است تا با اندیشیدن در باز آفرینی و رستاخیز طبیعت به نو آوری و نوسازی در امور خویش پردازیم .
از صمیم قلب عید سعید نوروز که نشانه دیگری از قدرت بی انتهای خداوند بزرگ است  را به همه ی دانشگاهیان شاد باش می گویم واز کوشش های ارزنده همکاران عزیزم در دانشگاه جهرم قدردانی می کنم. از درگاه حق تعالی سالی سرشار از بهروزی و نیک فرجامی برای  اعضای محترم هیئت علمی، کارمندان شریف ،دانشجویان آینده ساز و خانواده های گرامی آنان خواهانم .

کامبیز مینایی
رئیس دانشگاه جهرم