کارکنان دانشگاه وظایف محوله خود را به صورت دور کاری انجام دهند

۱۴ فروردین ۱۳۹۹ | ۱۲:۲۸ کد : ۵۷۲ اخبار
دکتر حامد دهدشتی در گفتگو با واحد روابط عمومی به تشریح نحوه حضور کارکنان در دانشگاه پرداخت.
کارکنان دانشگاه وظایف محوله خود را به صورت دور کاری انجام دهند

دکتر حامد دهدشتی معاون اداری و مالی دانشگاه جهرم در گفتگو با واحد روابط عمومی به تشریح نحوه حضور کارکنان در دانشگاه پرداخت.
به گزارش روابط عمومی و امور بین الملل دانشگاه جهرم؛ دکتر دهدشتی ضمن تبریک سال نو و آرزوی سلامتی و تندرستی برای همه همکاران گرامی گفت: نظر به ضرورت رعایت الزامات مربوط به جلوگیری از شیوع ویروس کرونا و به حداقل رساندن ترددها، همچنین لزوم رعایت فاصله گذاری اجتماعی، با توجه به بخشنامه معاون اول ریاست محترم جمهور و تاکید ستاد مبارزه با ویروس کرونا مبنی بر حضور حداقلی پرسنل در محل کار تدابیر ویژه ای برای چگونگی حضور کارکنان از تاریخ ۹۹/۱/۱۶ لغایت ۲۰/‏۰۱/‏۹۹ اتخاذ گردید.
ایشان با اشاره به برگزاری کلاس‌های آموزشی بصورت الکترونیکی و مجازی افزودند: کارمندان حوزه آموزش ضمن هماهنگی با مدیران گروه، روئسای دانشکده و مدیر آموزش دانشگاه وظایف محوله را جهت برگزاری کلاسها بصورت دورکاری و در منزل انجام دهند همچنین وی با توجه به فراهم بودن امکانات لازم برای انجام برخی از وظایف محوله بصورت دورکاری (خصوصاً در حوزه دانشجویی، فرهنگی و پژوهشی) تاکید کردند مسئولین ذیربط با برنامه ریزی مناسب از این ظرفیت، حداکثر استفاده را بعمل آورند.
معاون اداری و مالی دانشگاه جهرم خاطر نشان کردند: در موارد خاص برای برخی از پرسنل دانشگاه که به جهت ماهیت کاری و با تشخیص مدیر ناگزیر به حضور در محل کار خود هستند (اعم از کارکنان مدیریت مالی، کارگزینی، تدارکات، دبیرخانه، فضای سبز) از ساعت 8 تا 12 ضمن هماهنگی با مدیر خود و برنامه ریزی حضور حداقل تعداد پرسنل در محل کار، از طریق سیستم حضور و غیاب و تشخیص چهره حضور خود را ثبت نمایند.
دهدشتی همچنین از کارکنان محترم دانشگاه خواست تا هر یک از همکارانی که خود یا نزدیکان و وابستگان ایشان به بیماری کووید-۱۹ مبتلا شده اند و یا سابقه حضور در مکان های آلوده به این ویروس را دارند، قبل از حضور در دانشگاه مراتب را به مدیر اداری دانشگاه اطلاع دهند  همچنین کارکنان عزیز به منظور حفظ سلامتی خود و دیگران، کلیه اصول بهداشتی و ایمنی را در محل کار خود رعایت فرمایند.
ایشان در پایان تاکید کردند: بدیهی است در صورت اتخاذ هر گونه تصمیم جدید با توجه به تغییر شرایط توسط ستاد ملی مدیریت و مقابله با بیماری کرونا که سبب تغییر در این برنامه گردد، متعاقباً به اطلاع همکاران عزیز خواهد رسید.