دانشجویان دفاع از پایان نامه های خود را با استفاده از سامانه کلاس های مجازی برگزار کنند

۱۵ فروردین ۱۳۹۹ | ۱۱:۵۰ کد : ۵۷۳ اخبار

به گزارش روابط عمومی و امور بین الملل؛ دکتر عظیم جباره معاون آموزشی و پژوهشی دانشگاه جهرم در گفتگو با واحد روابط عمومی از برگزاری جلسات دفاع از پایان نامه های دانشجویان به صورت مجازی خبر داد.
دکتر جباره ضمن آرزوی سلامتی و بهروزی برای همه ی عزیزان گفت: با توجه به شیوع ویروس کرونا و عدم امکان برگزاری جلسات دفاع از پایان نامه های تحصیلات تکمیلی به صورت حضوری، طبق ابلاغ معاون محترم آموزشی وزارت علوم آن دسته از دانشجویان کارشناسی ارشد که در شرف دفاع هستند می توانند جلسه دفاع از پایان نامه خود را با استفاده از سیستم کلاس های مجازی (LMS) به آدرس  http://lms.jahromu.ac.ir برگزار و برای این منظور لازم است با هماهنگی استاد راهنما، درخواست خود را مبنی بر برگزاری جلسه دفاع مجازی به مدیرگروه مربوطه ارائه نمایند.
ایشان در پایان دانشجویان فرهیخته ای که دانشگاه را در این برهه حساسی که بر کشور حاکم شده همراهی می کنند، آنان را شایسته تقدیر دانست و ابراز امیدواری کرد که با کمک همدیگر و به یاری پروردگار به سلامت از این شرایط عبور خواهیم کرد.