تشریح نحوه حضور کارکنان دانشگاه جهرم از سوی دکتر حامد دهدشتی

۱۹ فروردین ۱۳۹۹ | ۱۹:۴۰ کد : ۵۷۷ اخبار
تشریح نحوه حضور کارکنان دانشگاه جهرم از سوی دکتر حامد دهدشتی

به گزارش روابط عمومی و امور بین الملل: دکتر حامد دهدشتی معاون اداری و مالی دانشگاه جهرم در گفتگو با واحد روابط عمومی به تشریح نحوه حضور کارکنان دانشگاه جهرم از 23 فروردین ماه 1399 پرداخت.
دکتر دهدشتی در این خصوص گفت: باتوجه به مصوبه ستاد ملی مبارزه با کرونا مبنی بر حضور ⅔ کارکنان دستگاه‌های دولتی در هفته آینده مورخ ۹۹/۰۱/۲۳ ، مقرر گردید هر یک از معاونت‌ها برنامه زمان بندی حضور نیروهای خویش را بصورت چرخشی تهیه و به این معاونت ارسال نمایند. از اینرو ذکر نکات زیر درخصوص نحوه حضور پرسنل و ساعات کاری آنان ضروری می باشد:
۱- کارکنان محترم برای تعیین روزهای حضور در هفته آینده با مسئول واحد خود هماهنگ باشند.
۲- کارکنان میتوانند در روزهایی که شیفت حضور آنها می باشد با هماهنگی با مسئول واحد، از مرخصی استحقاقی استفاده نمایند.
۳- ساعت کاری در هفته آینده همچنان ۸ الی ۱۲ میباشد و در صورت عدم حضور نیروی شیفت، فرد باید در آن روز مرخصی استحقاقی ثبت نماید.
۴- بدیهی است ایامی که بعنوان شیفت کاری هر شخص تعیین نمی گردد در صورت صلاحدید مسئول واحد، وظایف محوله باید بصورت دور کاری انجام شود.
۵- در ایام خارج از برنامه شیفت کاری، نیازی به ثبت مرخصی نمیباشد.