دسترسی رایگان به پایگاه‌های اطلاعاتی تا پایان اردیبهشت۹۹

دسترسی رایگان به پایگاه‌های اطلاعاتی تا پایان اردیبهشت۹۹

به گزارش روابط عمومی و امور بین الملل دانشگاه جهرم: با توجه به همکاری های گسترده در جهت مقابله با شیوع ویروس کرونا (کووید ۱۹) و همچنین دستور وزیر محترم علوم مبنی بر اتخاذ تدابیری برای مقابله با این ویروس در دانشگاه ها و مراکز آموزش عالی و با هدف ایفای نقشی هرچند کوچک در شرایط خاص پیش آمده، دسترسی به کتاب‌ها، مقالات علمی فارسی، انگلیسی و عربی و نیز مقالات نشریات و کنفرانس‌ها در پایگاه‌های اطلاعات علمی مرکز منطقه‌ای اطلاع رسانی علوم و فناوری (RICeST) تا آخر اردیبهشت ماه ۱۳۹۹ رایگان شد.
بنا بر این گزارش، مرکز منطقه‌ای اطلاع رسانی علوم و فناوری با دارا بودن طیف وسیعی از پایگاه ها و منابع اطلاعات علمی (نظیر پایگاه اطلاعاتی مقالات تمام متن فارسی، پایگاه اطلاعاتی مقالات همایش های ایران، …) نقش مهمی را در تامین نیازهای اطلاعات علمی جامعه علمی جمهوری اسلامی ایران و کشورهای منطقه ایفا می نماید. عمده این اطلاعات و منابع به صورت برخط تهیه شده و از طریق وبگاه سازمان به آدرس www.ricest.ac.ir قابل دسترس است.