برگزاری اولین کارگاه مجازی با عنوان: ورزش و جهانی شدن

برگزاری اولین کارگاه مجازی با عنوان: ورزش و جهانی شدن

به گزارش روابط عمومی و امور بین الملل: اولین کارگاه مجازی «ورزش و جهانی شدن » به همت انجمن علمی گروه علوم ورزشی دانشگاه جهرم برگزار گردید.
بعد از مصوبه ستاد ملی مبارزه با کرونا مبنی بر تعطیلی کلاس های آموزش حضوری تصمیم وزارت علوم جهت برگزاری کلاس ها به صورت مجازی، انجمن علمی گروه علوم ورزشی نیز با هماهنگی معاونت آموزشی و پژوهشی و همچنین معاونت دانشجویی و فرهنگی اقدام به برگزاری این کارگاه مجازی نمود. در این کارگاه دکتر محمد صادق افروزه استادیار مدیریت ورزشی به بررسی زوایای پیدا و پنهان جهانی شدن در عصر جدید پرداخت. این جلسه که با حضور مجازی دانشجویان کارشناسی و تحصیلات تکمیلی برگزار شد علاوه بر بررسی سبک زندگی ورزشکاران جهانی و تلاش برای توسعه محلی خود به استثمار مدرن ورزشی در ساختار ورزش قهرمانی پرداخته شد.