دانشجوی دانشگاه جهرم نفر اول مسابقه ملی ترم کرونایی شد

دانشجوی دانشگاه جهرم نفر اول مسابقه ملی ترم کرونایی شد

به گزارش روابط عمومی و امور بین الملل دانشگاه جهرم: مراسم اختتامیه رویداد ادبی، هنری و بهداشت روانی مسابقه ترم کرونایی به صورت مجازی به میزبانی دانشگاه تهران برگزار شد و برگزیدگان این جشنوراه کشوری معرفی شدند.
در این مسابقه، رضا توحیدمنش از دانشگاه جهرم در رشته پادکست به عنوان نفر اول انتخاب شد.
مسابقه ترم کرونایی با محوریت‌های خودمراقبتی و رعایت بهداشت، نوع دوستی و مسئولیت‌پذیری اجتماعی در پیشگیری و مبارزه با کرونا، بهداشت روانی، امیدواری و اوقات فراغت در ایام کرونایی و عوارض، پیامدها و آموخته‌های فردی، اجتماعی و خانوادگی ترم کرونا برگزار شد.
در این مسابقه یک هزار و ۱۰۴ اثر به دبیرخانه رویداد با مشارکت دانشجویان ۱۰۹ دانشگاه از سراسر کشور ارسال شد و نزدیک به دو هزار دانشجو از دانشگاه‌های سراسر کشور نیز در شبکه‌های اجتماعی گوناگون متعلق به رویداد عضو شدند.
شایان ذکر است در این مراسم معاون دانشجویان داخل وزارت علوم، تحقیقات و فناوری، مدیرکل دفتر مشاوره و سلامت، معاون دانشجویی و رئیس مرکز مشاوره دانشگاه تهران  به‌صورت مجازی حضور داشتند.