برگزاری اولین دوره خلاقیت و ایده پردازی

۱۹ خرداد ۱۳۹۹ | ۰۷:۵۷ کد : ۶۳۸ اخبار
برگزاری اولین دوره خلاقیت و ایده پردازی

به گزارش روابط عمومی و امور بین الملل دانشگاه جهرم: اولین دوره خلاقیت و ایده پردازی به صورت مجازی برگزار گردید.
دکتر کامبیز مینایی رئیس دانشگاه جهرم در آئین افتتاحیه این دوره با تاکید بر مهارت افزایی و کارآفرینی در اشتغال، نقش کارآفرینی در توسعه اقتصادی از طریق ایجاد اشتغال مولد و سرمایه گذاری جدید بر نیروهای انسانی را بسیار حائز اهمیت خواند.
وی در ادامه اظهار داشت: برای مقابله با بحران بیکاری، شناخت صحیح از فرصت ها و استفاده از نیروهای خلاق انسانی باید به ضرورت تبدیل شود و فرآیند کارآفرینی در جامعه شتاب بخشیده شده و بازنگری در سازماندهی و مدیریت منابع انسانی را لازم و ضروری ارزیابی کرد.
گفتی است؛ این دوره  برای اولین بار به همت مرکز کارآفرینی و ارتباط با صنعت و با همکاری بنیاد نخبگان استان فارس برگزار شد که شامل ۶ کارگاه در زمینه خلاقیت و ۱۰ کارگاه در زمینه کارآفرینی، توسط استادانی مجرب و در راستای ساماندهی به کارآموزی دانشجویان در شرایط خاص به عنوان بخشی از فعالیت‌های کارآموزی دانشجویان برگزار و با استقبال بسیار خوب استادان و دانشجویان مواجه گردید.