فراخوان طرح سرباز امریه (تاپ)

۲۸ تیر ۱۳۹۹ | ۱۳:۲۹ کد : ۶۷۶ اطلاعیه ها
فراخوان طرح سرباز امریه (تاپ)

طرح ملی توانمندسازی تولید و توسعه اشتغال پایدار(تاپ) طرحی است که هدف آن توسعه دانش بنیان بنگاه ها از طریق بهره مندی از دانشجویان تحصیلات تکمیلی، ارتقاء سطح مهارت فارغ التحصیلان مشمول خدمت سربازی، تقویت ارتباط و تعامل بین صنعت و دانشگاه به منظور کاربردی نمودن دانش و یافته های جدید علمی و فناوری اعضاء هیئت علمی دانشگاه ها و موسسات آموزش عالی و پژوهشی، ارتقاء توان فنی و مهندسی بنگاه های صنعتی، معدنی و تجاری و ظرفیت سازی اشتغال از طریق خلق ارزش افزوده جدید و تأمین اشتغال زایشی و پایدار می باشد.
با عنایت به تخصیص سهمینه امریه سربازی(طرح تاپ) از سوی ستاد کل نیروهای مسلح و عقد تفاهم‌نامه وزارت صنعت و معدن و تجارت با آن ستاد جهت به کارگیری مشمولان واجد شرایط در بنگاه‌های اقتصادی، مشمولین وظیفه می توانند  با مراجعه به سامانه http://www.iranetop.ir ثبت‌نام کنند.
شایان ذکر است که رشته‌های مورد نیاز کامپیوتر(IT، هوش مصنوعی،)، برق، صنایع غذایی، مهندسی مکانیک، مهندسی صنایع، طراحی و نقشه‌کشی می باشد.