انتشار دهمین شماره خبرنامه آموزش عالی (ویژه‌نامه شماره ۲مقابله با ویروس کرونا)

۱۱ مرداد ۱۳۹۹ | ۱۱:۵۴ کد : ۶۸۰ اطلاعیه ها
انتشار دهمین شماره خبرنامه آموزش عالی (ویژه‌نامه شماره ۲مقابله با ویروس کرونا)

به گزارش روابط عمومی و امور بین الملل دانشگاه جهرم و به نقل از اداره کل روابط عمومی وزارت علوم، این خبرنامه به صورت الکترونیک و در دو شکلِ "پی.دی.اف" و "نسخه فلش" (با قابلیت مشاهده محتواهای چندرسانه ای شامل ویدئو و موشن گرافی) در دسترس مخاطبان قرار گرفته است.
مهم‌ترین مطالب این شماره خبرنامه شامل مشروح نشست مدیران ارشد آموزش عالی با معاون اول رئیس جمهوری، گفت وگوی اختصاصی و مبسوط با دکتر معتمدی رییس دانشگاه صنعتی امیرکبیر با موضوع تشریح اقدامات پژوهشی و فناورانه دانشگاه در ارتباط با مقابله با ویروس کرونا"، گزارش ویژه «اقدامات شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان در مقابله با کرونا و تقویت شرکت‌های فناورانه فعال»، پرونده ویژه با دو موضوع «کاربرد درمانی سلول بنیادی مزانشیمی در کووید -۱۹» و «اثر داروهای ضدپرفشاری خون در کووید -۱۹»، گفت‌وگو با مدیر کل فناوری اطلاعات وزارت علوم درخصوص استعلام مدرک تحصیلی دانشگاهی از طریق درگاه تبادلات الکترونیکی دولت و همچنین رئوس دستاوردهای دانشگاه‌ها، پار‌ک‌های علم و فناوری و پژوهشگاه‌های کشور در راستای مقابله با ویروس کرونا در چهاربخش مواد ضدعفونی، دستگاه‌های جانبی و مرتبط، تولید ماسک و کیت تشخیص تولید می‌باشد.
این خبرنامه که از این شماره به صورت نسخه فلش نیز در دسترس قرار گرفته است، از طریق لینک زیر و منوی صفحه اصلی وب‌سایت وزارت علوم (بخش خبرنامه آموزش عالی) قابل مطالعه است.
برای مشاهده نسخه فلش خبرنامه از طریق دانلود فایل ، داشتن برنامه acrobat reader و flashplayer الزامی است.

دریافت فایل خبرنامه