بهره برداری از زمین چمن مصنوعی دانشگاه جهرم

بهره برداری از زمین چمن مصنوعی دانشگاه جهرم

به گزارش روابط عمومی و امور بین الملل دانشگاه جهرم؛ در این آیین که با حضور دکتر صدیقی معاون وزیر علوم و رئیس سازمان امور دانشجویان به صورت مجازی برگزار شد، زمین چمن مصنوعی دانشگاه جهرم افتتاح گردید.
در این مراسم دکتر کامبیز مینایی با اشاره به اهمیت سلامت جسمی و روحی دانشجویان افزود: ایجاد امکانات ورزشی در دانشگاه جهرم مانند زمین چمن، سالن سرپوشیده، باشگاه ورزشی و مرکز سلامت و تندرستی در راستای توجه بیشتر به سلامتی دانشجویان است تا فرصت بیشتری برای ورزش داشته باشند و به تقویت بنیه جسمی و روحی خود بپردازند.
وی در پایان تصریح کرد: در دانشگاه جهرم نیز مرکز مشاوره سلامت دایر شده است تا به دانشجویان در امر ورزش مشاوره تخصصی داده شود.
شایان ذکر است که زمین چمن مصنوعی دانشگاه جهرم با اعتباری بالغ بر 8 میلیارد ریال و در مساحت 1000 متر مربع ساخته شده است.