برگزاری تئاتر هتل هیلتون در دانشگاه جهرم

برگزاری تئاتر هتل هیلتون به همت کانون تئاتر امور فرهنگی – اجتماعی دانشگاه جهرم با هنرمندی سید نوید اخلاقی برگزار شد.
برگزاری تئاتر هتل هیلتون در دانشگاه جهرم

به گزارش روابط عمومی دانشگاه جهرم: به همت کانون تئاتر امور فرهنگی – اجتماعی دانشگاه جهرم تئاتر هتل هیلتون به کارگردانی رسول گوجلو و به اقتباس از کتاب آگاتا کریستی و با هنرمندی سید نوید اخلاقی از کارمندان دانشگاه جهرم و تنی چند از دانشجویان این دانشگاه و با حضور جمعی از اساتید و مسئولین دانشگاه در سالن علامه امینی برگزار گردید.
آن طور که شادمند رئیس گروه امور فرهنگی – اجتماعی دانشگاه جهرم گفته است؛ عوامل اجرایی تئاتر این اثر هنری را به روح زنده یاد فاطمه اوجی از دانشجویان دانشگاه جهرم که تازگی در اثر سانحه تصادف دار فانی را وداع گفته؛تقدیم کرده اند.

گفتنی است؛ علاوه بر سید نوید اخلاقی، آقایان: کیهان پیمانی، علی خلیلی، علی کارگر و خانم ها: سروناز خاوران، نجمه جمال آبادی، رویا نوروزی، سارینا کلانتر در این اثر نقش آفرینی نمودند.