بازدید دکتر رضایی نماینده مردم شهرستان های جهرم و خفر در مجلس شورای اسلامی از دانشگاه جهرم

به گزارش روابط عمومی و امور بین الملل: دکتر محمد رضا رضایی نماینده مردم شهرستان های جهرم و خفر در مجلس شورای اسلامی و رئیس کمیسیون عمران از دانشگاه جهرم بازدید کرد.

ایشان ضمن بازدید از پروژه های عمرانی دانشگاه از تخصیص اعتبارات لازم برای توسعه زیر ساخت ها، تکمیل دانشکده کشاورزی و ساخت دانشکده ای جدید خبر داد و خاطر نشان کرد: خوشبختانه با تعامل خوبی که بین ما و رئیس دانشگاه وجود دارد، به سرعت مسائل و مشکلات دانشگاه را پیگیری و آنها را برطرف خواهیم کرد تا ان شاالله شاهد پیشرفت دانشگاه بیش از گذشته باشیم.

دکتر رضایی با اشاره به نقش دانشگاه در توسعه شهرستان افزود: دانشگاه جهرم با بهره مندی از اعضای هیات علمی نخبه و همچنین کارکنانی متعهد به عنوان یکی از مراکز مهم علمی شهرستان نقش ارزشمندی در رفع مسائل جامعه خواهد داشت و به همین سبب بسیار مورد توجه من قرار دارد و من تمام تلاش خود را برای ارتقا و پیشرفت دانشگاه به کار خواهم داشت.

دکتر مینایی رئیس دانشگاه جهرم نیز طی گفتگو با دکتر رضایی از تلاش هاو پیگیری های ایشان در رفع مسائل و مشکلات دانشگاه تقدیر و تشکر کرد.