گسترش همکاری‌های علمی و پژوهشی با پلیس فتا

گسترش همکاری‌های علمی و پژوهشی با پلیس فتا

رئیس دانشگاه جهرم از گسترش همکاری‌های علمی و پژوهشی در حوزه فناوری‌های سایبری با پلیس فتا شهرستان جهرم خبر داد.
به گزارش روابط عمومی و امور بین الملل: در راستای اهداف مشترک و تعامل بین مرکز آپا دانشگاه جهرم و پلیس فتا، جلسه ای مشترک با حضور دکتر کامبیز مینایی رئیس دانشگاه جهرم و رئیس پلیس فتا برگزار گردید.
در این دیدار دکتر کامبیز مینایی با اشاره به اهمیت امنیت در فضای سایبری اظهار داشت: با گسترش اینترنت و فضای شبکه ای در کشور تامین امنیت این فضا بسیار ضروری به نظر می رسد.
دکتر مینایی رئیس هیات مدیره آپا دانشگاه جهرم در ادامه نیز افزود: خوشبختانه بستر علمی و پژوهشی خوبی در دانشگاه جهرم با وجود مرکز آپا ایجاد شده است که می تواند در تعامل با پلیس فتا، نقش بسزایی در ایجاد امنیت فضای مجازی شهرستان جهرم داشته باشد.
در ادامه این دیدار سروان بهپور رئیس پلیس فتا شهرستان جهرم به چالش ها و جرم های پپش رو در فضای مجازی و نحوه عملکرد پلیس فتا در این موضوع اشاره کرد و افزود: مجموعه پلیس فتا با تمام توان و امکانات در حال شناسایی مجرمان حوزه فضای مجازی می باشد.
در پایان این نشست هم اندیشی و در راستای استفاده از ظرفیت های علمی، پژوهشی مرکز آپا دانشگاه جهرم جهت مشارکت با پلیس فتا تفاهم نامه ای منعقد گردید.