مراسم جشن دانش آموختگی دانشجویان دانشگاه جهرم

۱۹ اردیبهشت ۱۳۹۶ | ۱۴:۲۵ کد : ۷۴ اخبار
مراسم جشن دانش آموختگی ویژه ی دانشجویان ورودی ۹۲ همزمان با سالروز ولادت حضرت علی اکبر (ع) و روز جوان برگزار شد.
مراسم جشن دانش آموختگی دانشجویان دانشگاه جهرم

به گزارش روابط عمومی دانشگاه جهرم: مراسم جشن دانش آموختگی ویژه ی دانشجویان ورودی 92 به همت گروه فرهنگی – اجتماعی دانشگاه جهرم و همزمان با سالروز ولادت حضرت علی اکبر (ع) و روز جوان با حضور دانشجویان و خانواده های آنان در تالار دالاهو جهرم برگزار گردید.
در این مراسم دکتر نادریان رئیس دانشگاه جهرم، دکتر همتیان مدیر امور آموزشی و پژوهشی دانشگاه و سرکار خانم شادمند رئیس گروه فرهنگی – اجتماعی در سخنان جداگانه ای ضمن آرزوی موفقیت برای دانشجویان از آنان خواستند تا در ادامه ی مسیر کسب علم و دانش از هیچ کوششی دریغ نکنند.

گفتنی است؛ اجرای برنامه های شاد و متنوع اجرای هماهنگ قرائت سوگند نامه و اهدای لوح یادبود از جمله برنامه های این مراسم با شکوه بود.