با صدور پیامی از سوی رئیس دانشگاه جهرم به پاسداشت تلاش های حجت الاسلام دکتر محمد عباس زاده تقدیر شد.

۲۲ مهر ۱۳۹۹ | ۱۳:۳۰ کد : ۷۵۱ اخبار

به گزارش روابط عمومی و امور بین الملل: با صدور پیامی از سوی دکتر کامبیز مینایی رئیس دانشگاه جهرم به پاسداشت تلاش های حجت الاسلام والمسلمین دکتر محمد عباس زاده به عنوان معاون دانشجویی و فرهنگی تقدیر گردید.
در پیام دکتر مینایی رئیس دانشگاه جهرم آمده است:

حجت الاسلام والمسلمین جناب آقای دکتر محمد عباس زاده جهرمی
"من لم یشکر المخلوق لم یشکر الخالق"
با سلام و احترام؛
توفیق خدمت به دانشجویان گران‌قدر به‌عنوان شریف‌ترین و بزرگ‌ترین سرمایه اجتماعی کشور و فراهم ساختن مسیر رشد و تعالی علمی آنان موهبت الهی بزرگی به شمار می‌آید که همکاران دانشگاهی از آن برخوردار هستند. تلاش‌ها و زحمات شبانه روزی جنابعالی و همکاران دلسوز و خدوم معاونت دانشجویی و فرهنگی دانشگاه که با درک صحیح از شرایط و مقتضیات زمانی و مکانی موجود به صورت هم دل و متحد سراپا همت گماشتید در حافظه دانشگاه جهرم پاک نخواهد شد. برخود لازم می‌دانم مراتب سپاس و قدردانی خود را از تلاش های ارزشمند جنابعالی در مدت تصدی معاون محترم دانشجویی و فرهنگی دانشگاه جهرم ابراز نمایم.
اکنون که شرایط به منظور خدمت در سنگر دیگری به عنوان رئیس محترم دفتر نظارت و بازرسی انتخابات استان فارس برای شما فراهم شده است همراه با تبریک صمیمانه، برایتان از خداوند بزرگ توفیق روزافزون خواهانم.

کامبیز مینایی

رئیس دانشگاه جهرم