با صدور پیامی از سوی رئیس دانشگاه جهرم به پاسداشت تلاش های حجت الاسلام دکتر محمد عباس زاده تقدیر شد.

۲۲ مهر ۱۳۹۹ | ۱۳:۳۰ کد : ۷۵۱ اخبار
تعداد بازدید:۲۳۶۲
با صدور پیامی از سوی رئیس دانشگاه جهرم به پاسداشت تلاش های حجت الاسلام دکتر محمد عباس زاده تقدیر شد.

 

به گزارش روابط عمومی و امور بین الملل: با صدور پیامی از سوی دکتر کامبیز مینایی رئیس دانشگاه جهرم به پاسداشت تلاش های حجت الاسلام والمسلمین دکتر محمد عباس زاده به عنوان معاون دانشجویی و فرهنگی تقدیر گردید.
در پیام دکتر مینایی رئیس دانشگاه جهرم آمده است:

حجت الاسلام والمسلمین جناب آقای دکتر محمد عباس زاده جهرمی
"من لم یشکر المخلوق لم یشکر الخالق" 
با سلام و احترام؛
توفیق خدمت به دانشجویان گران‌قدر به‌عنوان شریف‌ترین و بزرگ‌ترین سرمایه اجتماعی کشور و فراهم ساختن مسیر رشد و تعالی علمی آنان موهبت الهی بزرگی به شمار می‌آید که همکاران دانشگاهی از آن برخوردار هستند. تلاش‌ها و زحمات شبانه روزی جنابعالی و همکاران دلسوز و خدوم معاونت دانشجویی و فرهنگی دانشگاه که با درک صحیح از شرایط و مقتضیات زمانی و مکانی موجود به صورت هم دل و متحد سراپا همت گماشتید در حافظه دانشگاه جهرم پاک نخواهد شد. برخود لازم می‌دانم مراتب سپاس و قدردانی خود را از تلاش های ارزشمند جنابعالی در مدت تصدی معاون محترم دانشجویی و فرهنگی دانشگاه جهرم ابراز نمایم.
اکنون که شرایط به منظور خدمت در سنگر دیگری به عنوان رئیس محترم دفتر نظارت و بازرسی انتخابات استان فارس برای شما فراهم شده است همراه با تبریک صمیمانه، برایتان از خداوند بزرگ توفیق روزافزون خواهانم.

 

کامبیز مینایی

رئیس دانشگاه جهرم

آخرین ویرایش۲۲ مهر ۱۳۹۹

نظر شما :