اطلاعیه ثبت نام و پذیرش دانشجویان کارشناسی ارشد سال ۱۳۹۹

اطلاعیه ثبت نام و پذیرش دانشجویان کارشناسی ارشد سال ۱۳۹۹

دانشجوی گرامی، ضمن عرض تبریک به مناسبت پذیرش شما در مقطع کارشناسی ارشد دانشگاه جهرم به استحضار میرساند، با توجه به شیوع بیماری کرونا و لزوم حفظ سلامتی شما و خانواده محترم؛ فرآیند ثبت نام در دانشگاه جهرم صرفا به صورت الکترونیکی و در روزهای یکشنبه و دوشنبه مورخ 99/08/11 و 99/08/12 از طریق سایت دانشگاه جهرم به آدرس http://jahromu.ac.ir انجام خواهد شد. حتماً قبل از شروع، اسکن مدارک مورد نیاز که در ذیل این اطلاعیه آمده است را تهیه کنید.

مراحل ثبت نام الکترونیکی:
1- تهیه اسکن از تمامی مدارک ذیل
2- ورود به سامانه ثبت نام الکترونیکی
3- درج شماره داوطلبی، شماره شناسنامه و کدملی و تأیید آن
4- دریافت شناسه کاربری و رمز عبور و مشاهده لینک ورود به سامانه آموزشی و پژوهشی دانشگاه جهرم در پایین همان صفحه (حتما شناسه کاربری و رمز عبور خود را یاداشت نمایید)
5- ورود به سامانه آموزشی و پژوهشی دانشگاه جهرم و درج شناسه کاربری و رمز عبور
6- مشاهده دستور العمل ثبت نام و مطالعه دقیق آن
7- تکمیل اطلاعات پایه به صورت صحیح و تکمیل تک تک فرم های ثبت نام و تایید آنها. بدیهی است که تکمیل هریک از فرم ها الزامی بوده و در صورت عدم تکمیل آن امکان ورود به فرم های بعدی وجود ندارد.
8- بارگذاری اسکن فایل های ذیل در مرحله ارسال مدارک
9- تایید نهایی و ارسال برای کارشناس رشته

تذکر: کلیه مکاتبات با استفاده از اطلاعات پایه از طریق سامانه آموزشی انجام می پذیرد. عدم تکمیل فرم ها، یا درج اطلاعات غلط و یا به صورت ناقص موجب عدم ثبت نام نهایی ومشکلات آتی می گردد و عواقب آن به عهده دانشجو خواهد بود.

مدارک لازم جهت انجام ثبت نام الکترونیکی:
۱- عکس پرسنلی(عکس ۴×۳ با رزولوشن dpi۳۰۰ و فرمت jpg )
۲- مدرک نظام وظیفه (مخصوص برادران)
۳- گواهی نامه پایان تحصیلات دوره کارشناسی
۴- صفحه اول شناسنامه
۵- صفحه دوم شناسنامه
۶- صفحه سوم شناسنامه
۷- ریز نمرات دوره کارشناسی
۸- کارت ملی
۹- مدارک مربوط به سهمیه رزمندگان و ایثار گران (درصورت استفاده از این سهمیه)
۱۰- حکم مرخصی سالانه و یا گواهی موافقت با ادامه تحصیل جهت شاغلین
۱۱- فرم شماره ۱۳ جهت فارغ التحصیلان رتبه اول دوره کارشناسی
۱۲- معرفی نامه رسمی از سازمان آموزش و پرورش محل خدمت جهت استفاده کنندگان امتیاز دبیری
۱۳- فرم مخصوص میانگین تعداد واحد های گذرانده شده دانشجویان سال آخر دوره های کارشناسی
۱۴- فرم شماره ۱۴ (فرم معدل) جهت دانشجویان سال آخر (مندرج در سایت سازمان سنجش آموزش کشور)

توجه : حجم هریک از فایلهای بالا از KB ۳۰۰ نباید بیشتر باشد.

مدیریت آموزش و تحصیلات تکمیلی