بیانیه مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در پی اهانت به ساحت پیامبر(ص)

بیانیه مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در پی اهانت به ساحت پیامبر(ص)

به گزارش روابط عمومی و امور بین الملل: در پی اهانت به ساحت پیامبر بزرگوار اسلام حضرت محمد(ص)، حجت الاسلام والمسلمین علیرضا شهریاری پور مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه جهرم، با صدور بیانیه ای این حرکت را محکوم کردند. متن آن بدین شرح است:

بسم الله الرحمن الرحیم

پیامبر گرامی اسلام مظهر تام و کامل همه ی کمالات والای انسانی از اول هستی تا انتهای عرصه وجود بوده و روح مطهرشان همواره از ازل تا ابد در جوار رحمت واسعه و مقام قدسی حضرت حق می باشد  لذا توهین به چنین ذات پاکی عین توهین به خالق هستی و  بالتبع توهین به کل هستی است. دانشگاه ملی جهرم ضمن محکوم نمودن اقدام  اخیر رئیس جمهور فرانسه، یادآور می شود سخنان گزاف یک فرد لاابالی و خالی از سواد دینی و تاریخی، نشان از وجود دستهای پشت پرده صهیونیستی و دیگر دول استعماری دارد. جناب امانوئل مکرون باید بداند جهان غرب، زاده تفکرات فیلسوفانی چون رنه دکارت و امانوئل کانت می باشد که  کارنامه اخلاقی آنان همچون جناب مکرون بسیار تاریک و سیاه است لذا از اراذل برون همان تراود که در اوست و طبیعی است که عین نجاست هیچگاه تطهیر نخواهد شد.

علیرضا شهریاری پور

مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه جهرم