اطلاعیه معاونت اداری و مالی دانشگاه جهرم در خصوص شیوه دور کاری کارکنان

روسای محترم دانشکده ها
مدیران محترم

با سلام و احترام؛

با توجه به مصوبه ستاد مدیریت بیماری کرونای استان فارس و نامه فرمانداری ویژه شهرستان جهرم در خصوص موافقت با دور کاری کارکنان دولت در سطح استان، موارد ذیل به استحضار میرساند:
۱- در صورت فراهم بودن زیر ساخت های لازم، هر کدام از کارکنان واجد شرایط می توانند حداکثر ۲ روز در هفته از دورکاری استفاده نمایند.
۲- واحدهای سازمانی دانشگاه باید به نحوی برنامه ریزی کنند ‌که در هر روز دو سوم ۲/۳ کارکنان در محل خدمت خود حضور داشته و در انجام وظایف واحد خللی ایجاد نگردد.
۳- فاصله بین روزهای دورکاری هر کدام از کارکنان می‌بایست حداقل یک روز باشد. (دو روز دورکاری بصورت متوالی امکان پذیر نیست‌)
۴- آن دسته از کارکنان محترم که از دور کاری استفاده می‌نمایند می‌بایست در سامانه تردد روزهای دورکاری خود را با همین عنوان ثبت و مدیر مربوطه آن را تایید نماید.
شایان ذکر است در استفاده از دورکاری، اولویت با کارکنان دارای بیماری زمینه ای و شرایط خاص می باشد.

همچنین در بازه زمانی ۱۰ الی ۱۷ آبان به دلیل تعطیلی روز سه‌شنبه(13 آبان) هر نفر می‌تواند از یک روز دورکاری استفاده نماید.

با تشکر
معاونت اداری و مالی