همایش مطالعات ترجمه در دانشگاه جهرم

همایش مطالعات ترجمه در دانشگاه جهرم

به گزارش روابط عمومی دانشگاه جهرم: همایش مطالعات ترجمه با موضوع رویکرد های نوین در مطالعات ترجمه در دانشگاه جهرم برگزار شد.
در این همایش پروفسور جوسلینا نویس و دکتر اسماعیل حدادیان‌مقدم، محقق و فلوشیپ دانشگاه لوون بلژیک، از اساتید دعوت شده به همایش،که مطالبی را در خصوص ترجمه صمعی بصری و نقش آن به عنوان یکی از حوزه های نوین و در حال گسترش در حوزه مطالعات ترجمه و رویکرد های نوین در مطالعات ترجمه با تمرکز بر جایگاه تحقیق و پژوهش در حوزه ترجمه در ایران، به صورت ویدیو کنفرانسی ارائه دادند.
در ادامه این همایش، دانشجویان و اساتید مترجمی دانشگاه جهرم سوالاتی پیرامون ترجمه سمعی بصری، ترجمه برای ناشنوایان و راهکارهای موجود، و نقش تکنولوژی و ترجمه ماشینی مطرح نمودند.
پایان‌بخش برنامه‌ها، تقدیر از اساتید، انجمن علمی، دانشجویان نمونه‌ی ورودی‌های مختلف مترجمی، ارائه‌کنندگان مقاله و دانشجویان فعال سال تحصیلی جاری بود.