اطلاعیه دانشگاه جهرم در خصوص دور کاری و ارائه خدمات به صورت غیر حضوری

اطلاعیه دانشگاه جهرم در خصوص  دور کاری و ارائه خدمات به صورت غیر حضوری

با سلام و احترام؛

در اجرای طرح جامع مدیریت هوشمند محدودیت ها متناسب با وضعیت و روند بیماری کووید ۱۹ در شهرهای کشور ( مصوب چهل و چهارمین جلسه ستاد ملی مدیریت کرونا) به استناد بخشنامه های سازمان اداری و استخدامی کشور ‌و وزارت علوم، تحقیقات و فناوری و با توجه به وضعیت قرمز شهرستان جهرم، کلیه فعالیت های دانشگاه از تاریخ ۱۳۹۹/۰۹/۰۱ به مدت دو هفته به صورت غیر حضوری و دورکاری انجام خواهد شد.
شایان ذکر است کلیه فعالیت های آموزشی دانشگاه همانند گذشته به صورت مجازی در جریان خواهد بود.
کلیه کارکنان گرامی می بایست وظایف محوله خود از طرف مدیران مربوطه را همچنان با قوت و جدیت به صورت دورکاری انجام دهند و در این مدت پاسخگو باشند.
ضمنا، در موارد خاص و ضروری حضور کارکنان محترم در دانشگاه صرفا با هماهنگی مدیران مربوطه امکان پذیر می باشد.

با تشکر

دفتر ریاست، روابط عمومی و امور بین الملل

علیرضا خادمی ۲۸ آبان ۱۳۹۹ | ۲۰:۵۲
با سلام و احترام. با توجه به شرایط بحرانی کرونا حضور حداقلی لازم است.