پیام رئیس دانشگاه جهرم، در پی شهادت دانشمند برجسته هسته ای شهید محسن فخری‌زاده

پیام رئیس دانشگاه جهرم، در پی شهادت دانشمند برجسته هسته ای شهید محسن فخری‌زاده

به گزارش روابط عمومی و امور بین الملل؛ دکتر کامبیز مینایی، رئیس دانشگاه جهرم، در پی شهادت دانشمند برجسته  هسته ای، شهید محسن فخری‌زاده ضمن محکوم کردن این عمل تروریستی پیامی بدین منظور صادر کردند. در متن این پیام آمده است:

بسم رب الشهداء و الصدیقین

منَ المُؤمِنینَ رِجالٌ صَدَقوا ما عاهَدُوا اللَّهَ عَلَیهِ فَمِنهُم مَن قَضى نَحبَهُ وَمِنهُم مَن یَنتَظِرُ وَما بَدَّلوا تَبدیلًا

ترور ناجوانمردانه دانشمند و پژوهشگر برجسته کشور، شهید دکتر محسن فخری‌زاده عضو هیأت علمی دانشگاه امام حسین (ع) و رئیس سازمان پژوهش و نوآوری وزارت دفاع، که پس از یک عمر مجاهدت در راه استقلال و تعالی کشور در عرصه‌های مختلف علمی و اجرایی، به فیض شهادت نائل آمد، برگ زرین دیگری بر تارک پر افتخار مجاهدان عرصه علم و دانش افزود.

اینجانب به نمایندگی از طرف دانشگاهیان دانشگاه جهرم ضمن محکوم کردن این اقدام تروریستی، شهادت این دانشمند بزرگ را به جامعه علمی کشور و مردم شریف ایران تسلیت می گویم. از درگاه خداوند بزرگ، علو درجات بیشتر برای آن شهید والا مقام و صبر و شکیبایی برای خانواده بزرگوار این شهید خواستارم.