بازدید اعضای هیات رئیسه دانشگاه از یادمان شهید گمنام دانشگاه جهرم

بازدید اعضای هیات رئیسه دانشگاه از یادمان شهید گمنام دانشگاه جهرم

به گزارش روابط عمومی و امور بین الملل؛ اعضای هیات رئیسه دانشگاه از محل یادمان شهید گمنام دانشگاه جهرم بازدید و در جریان روند اقدامات انجام شده قرار گرفتند.
 در این بازدید حسین پاشه مدیر عامل مجمع خیرین دانشگاه جهرم با ارائه گزارشی از روند آماده سازی این پروژه گفت: اجرای این پروژه در چند بخش مختلف از جمله: احداث سازه مقبره شهید گمنام، محوطه سازی، اجرای فضای سبز و احداث جاده اختصاصی با اعتباری بالغ بر سه میلیارد ریال در حال انجام است.
وی در پایان خاطر نشان کرد: بیشتر انجام این فعالیت ها با مشارکت گروه های جهادی بسیج در حال انجام می باشد و هزینه های آن توسط خیرین بزرگوار تامین شده است.
شایان ذکر است؛ سازه مقبره شهید گمنام با مساحت 100 متر مربع زیر بنا و 40% پیشرفت فیزیکی با اعتباری بالغ بر یک میلیارد ریال، محوطه پیرامون مقبره شهید به مساحت 1300 متر مربع همراه با لبه گذاری و اجرای فضای سبز، اجرای جاده اختصاصی به طول 120 متر و بتن ریزی محوطه به مساحت 1300 متر مربع همگی در حال انجام می باشد.