پیام تسلیت مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری به مناسبت رحلت آیت الله مصباح یزدی

۱۴ دی ۱۳۹۹ | ۰۸:۳۱ کد : ۹۴۸ اخبار

به گزارش روابط عمومی و امور بین الملل؛ در پی درگذشت حضرت آیت الله مصباح یزدی، مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه جهرم پیامی بدین منظور صادر کردند. متن پیام حجت الاسلام علیرضا شهریاری پور بدین شرح است:

بسم الله الرحمن الرحیم

با نهایت تاسف عروج ملکوتی عالم، فیلسوف، زاهد و حکیم انقلابی حضرت آیت الله مصباح یزدی(رحمه الله علیه) را خدمت حضرت صاحب الزمان(عج) ، مقام معظم رهبری(دامت برکاته)، حوزه های علمیه جهان اسلام و شاگردان آن عالم فقید و تمام عاشقان علم و تقوا تسلیت عرض می نمایم.

اینجانب افتخار شاگردی در مکتب ژرف اخلاقی و علمی ایشان را داشته ام و همواره این مرد الهی را انسانی با اخلاص تامه، متالهی متواضع، حکیمی دردمند و دلسوز نظام و رهبری و فردی شجاع و تیزبین در برابر بدخواهان اسلام و انقلاب یافته ام. امید است که جامعه اسلامی و عاشقان ولایت همواره ایشان را الگوی خویش قرار دهند. برای روح مطهر ایشان علو درجات را مسألت می نمایم.

علیرضا شهریاری پور

مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه جهرم