بازدید امام جمعه و فرماندار ویژه شهرستان جهرم از یادمان شهید گمنام دانشگاه

بازدید امام جمعه و فرماندار ویژه شهرستان جهرم از یادمان شهید گمنام دانشگاه

به گزارش روابط عمومی و امور بین الملل؛ حضرت حجت الاسلام والمسلمین دکتر مدبر امام جمعه جهرم به همراه مهندس شفیعیان معاون استاندار و فرماندار ویژه شهرستان جهرم و تنی چند از مسئولین شهرستان از مقبره شهید گمنام بازدید و در جریان روند آماده سازی این پروژه و دیگر اقدامات انجام شده برای میزبانی از شهید گمنام قرار گرفتند.
 حجت الاسلام والمسلمین دکتر مدبر امام جمعه جهرم با اشاره به هر آنچه که مربوط به وجود نورانی شهید است، شگفت انگیز است افزودند: انگیزه‌ شهید برای حرکت به سمت جهاد که در دنیای مادی و در میان این همه انگیزه‌ی رنگارنگ جذاب، یک جوانی برخیزد، قیامِ للَّه کند و به سمت میدان مجاهدت حرکت کند،  این خود یک شگفتی بزرگ است.
دکتر مدبر در ادامه با اشاره مراسم تشییع و خاکسپاری شهید گمنام در روز شهادت حضرت زهرا (س) تاکید کردند: به یاری خداوند مراسمی با شکوه در شأن آن شهید جوان گمنام و با رعایت شیوه نامه های بهداشتی برگزار خواهد شد.

شایان ذکر است که همزمان با روز شهادت حضرت زهرا (س) پیکر پاک یک شهید گمنام در دانشگاه جهرم تشییع و به خاک سپرده خواهد شد.