تقدیر رئیس دانشگاه جهرم از تلاش های بی وقفه دکتر عظیم جباره

۰۴ بهمن ۱۳۹۹ | ۰۹:۳۸ کد : ۹۷۶ اخبار
تقدیر رئیس دانشگاه جهرم از تلاش های بی وقفه دکتر عظیم جباره

به گزارش روابط عمومی و امور بین الملل: دکتر کامبیز مینایی رئیس دانشگاه جهرم با صدور پیامی به پاسداشت تلاش های دکتر عظیم جباره به عنوان معاون آموزشی و پژوهشی تقدیر کردند. متن پیام رئیس دانشگاه جهرم بدین شرح است:

برادر عزیزم جناب آقای دکتر عظیم جباره ناصرو
اکنون که در پرتو یاری های خداوند بزرگ، فداکارانه در سمت های مختلف دانشگاه جهرم به ایفای نقش پرداخته اید، شایسته است به پاسداشت تلاش ها و زحمات بی شائبه شما از حضرتعالی سپاسگزاری کنم.
استادان، کارکنان و دانشجویان دانشگاه جهرم تلاش های بی وقفه، پیگیری و سخت کوشی شما را از یاد نخواهند برد. نگاه انسانی به مسائل پیش آمده و تلاش در جهت ایجاد حس همدلی در حوزه معاونت آموزشی و پژوهشی، داشتن درک درست از روابط اعضای هیات علمی و مدیریت دانشگاه و همچنین تکریم دانشجویان از مهمترین ویژگی های مدیریتی شما محسوب می شود.
 امیدوارم در دیگر مراحل زندگی خود موفق و در خدمت به جامعه علمی کشور، به ویژه دانشگاه جهرم همچون گذشته پیش قدم باشید.

کامبیز مینایی
رئیس دانشگاه جهرم