اطلاعیه ثبت نام دانشجویان نو ورود کارشناسی در مرحله تکمیل ظرفیت بهمن ماه سال ۹۹

۲۱ دی ۱۳۹۹ | ۰۸:۵۲ کد : ۹۶۱ اطلاعیه ها
اطلاعیه ثبت نام دانشجویان نو ورود کارشناسی در مرحله تکمیل ظرفیت بهمن ماه سال ۹۹

دانشجوی گرامی، ضمن عرض تبریک به مناسبت پذیرش شما در مقطع کارشناسی دانشگاه جهرم به استحضار میرساند، با توجه به شیوع بیماری کرونا و لزوم حفظ سلامتی شما و خانواده محترم؛ فرآیند ثبت نام در دانشگاه جهرم صرفا به صورت الکترونیکی و در روزهای دوشنبه و سه شنبه مورخ 99/10/22 و 99/10/23 از طریق سایت دانشگاه جهرم انجام خواهد شد. حتماً قبل از شروع، اسکن مدارک مورد نیاز که در ذیل این اطلاعیه آمده است را تهیه کنید.
مراحل ثبت نام الکترونیکی:
1- تهیه اسکن از تمامی مدارک ذیل
2-  ورود به سامانه ثبت نام الکترونیکی(برای ورود به سامانه "اینجا" کلیک کنید.)
3- درج شماره پرونده، شماره شناسنامه و کد ملی و تأیید آن
4-  دریافت شناسه کاربری و رمز عبور و مشاهده لینک ورود به سیستم اتوماسیون آموزشی در پایین همان صفحه (حتما شناسه کاربری و رمز عبور خود را یادداشت نمایید)
5-  ورود به سامانه آموزشی، دانشجویی و پژوهشی دانشگاه جهرم و درج شناسه کاربری و رمز عبور(یرای ورود به سامانه "اینجا" کلیک کنید.)
6- مشاهده دستور العمل ثبت نام و مطالعه دقیق آن
7-  تکمیل اطلاعات پایه به صورت صحیح و تکمیل تک تک فرم های ثبت نام و تایید آنها. بدیهی است که تکمیل هریک از فرم ها الزامی بوده و در صورت عدم تکمیل آن امکان ورود به فرم های بعدی وجود ندارد.
8- بارگذاری اسکن فایل های ذیل در مرحله ارسال مدارک
9-  تایید نهایی و ارسال برای کارشناس رشته
تذکر مهم: کلیه مکاتبات با استفاده از اطلاعات پایه از طریق سامانه آموزشی انجام می پذیرد. عدم تکمیل فرم ها، یا درج اطلاعات غلط و یا به صورت ناقص موجب عدم ثبت نام نهایی ومشکلات آتی می گردد و عواقب آن به عهده دانشجو خواهد بود.

مدارک لازم جهت انجام ثبت نام الکترونیکی: (ثبت همه مدارک زیر الزامی است)
1-    عکس پرسنلی(عکس ۴×۳ با رزولوشن dpi۳۰۰ و فرمت jpg )
2-     برگه ابطال معافیت تحصیلی جهت دانشجویان پسر
3-    گواهی نامه پایان تحصیلات دوره دوم متوسطه (نظام 6-3-3) و اصل یا گواهی پیش دانشگاهی و دیپلم (نظام ترمی/سالی واحدی)
4-    ریز نمرات دیپلم و پیش دانشگاهی و فرم 602 (نظام 6-3-3)
5-    صفحه اول شناسنامه
6-    صفحه دوم شناسنامه
7-    صفحه سوم شناسنامه
8-    کارت ملی
9-    مدارک مربوط به سهمیه رزمندگان و ایثار گران (درصورت استفاده از این سهمیه)
10-     حکم مرخصی سالانه و یا گواهی موافقت با ادامه تحصیل جهت شاغلین
11-    فرم تعهد نامه نظام وظیفه (قابل دریافت از طریق لینک ثبت نام)

توجه : حجم هریک از فایلهای بالا از KB ۳۰۰ نباید بیشتر باشد. تمام مدارک عکس دار و ممهور به مهر آموزشگاه محل تحصیل باشد.

جهت کسب اطلاعات بیشتر به "ویژه نامه دانشجویان نو ورود مراجعه فرمائید.( برای ورود به صفحه ویژه نامه "اینجا" کلیک کنید.)