ویژه نامه دانشجویان ورودی جدید سال ۱۳۹۹

ویژه نامه دانشجویان ورودی جدید سال ۱۳۹۹

پیام تبریک رئیس دانشگاه جهرم به دانشجویان ورودی جدید سال 99

راهنمای کاربری سامانه آزمون مجازی ویژه دانشجویان (برای دریافت فایل "اینجا" کلیک کنید.)

راهنمای کاربری سامانه آزمون مجازی ویژه استادان (برای دریافت فایل "اینجا" کلیک کنید.)

اطلاعیه مدیریت امور آموزشی در خصوص شروع کلاس ها (برای ورود به صفحه "اینجا" کلیک کنید.)

سامانه آموزش مجازی دانشگاه جهرم (برای ورود به صفحه "اینجا" کلیک کنید.)

اطلاعیه در خصوص تمدید زمان ثبت نام نو دانشجویان ورودی 99 (برای ورود به صفحه "اینجا" کلیک کنید.)

راهنمای استفاده از سامانه آموزش مجازی دانشگاه جهرم (برای ورود به صفحه "اینجا" کلیک کنید.)

راهنمای سایت دانشگاه جهرم و دیگر بخش های آن (برای ورود به صفحه "اینجا" کلیک کنید.)

اطلاعیه صندوق رفاه دانشجویی برای متقاضیان دریافت وام.  (برای ورود به صفحه "اینجا" کلیک کنید.)

اطلاعیه مرکز مشاوره دانشجویی در خصوص تکمیل فرم های سلامت جسم و روان. (برای ورود به صفحه "اینجا" کلیک کنید.)

اطلاعیه واحد خوابگاه ها در خصوص خوابگاه های دانشجویی. (برای ورود به صفحه "اینجا" کلیک کنید.)

شیوه نامه آموزشی- انضباطی  رابطه استاد و دانشجو در فضای مجازی-ویژه دانشجویان ورودی 99 "اینجا" کلیک کنید.

سوالات متداول در خصوص مسائل آموزشی (برای ورود به صفحه "اینجا" کلیک کنید.)

برشور معرفی دانشگاه جهرم. (برای ورود به صفحه "اینجا" کلیک کنید.)

کلیپ معرفی دانشگاه جهرم (برای ورود به صفحه "اینجا" کلیک کنید.)

راهنمای تلفن دانشگاه جهرم