اهداء ۱۶۰ جلد کتاب به کتابخانه مرکزی دانشگاه جهرم

اهدای کتاب
خانم دکتر سکوت از اساتید همکار دانشگاه جهرم، ۱۶۰ جلد کتاب از مجموعه شخصی خود، به کتابخانه مرکزی دانشگاه جهرم اهدا کرد.
اهداء ۱۶۰ جلد کتاب به کتابخانه مرکزی دانشگاه جهرم

سرکار خانم دکتر سکوت از اساتید همکار دانشگاه جهرم، 160 جلد کتاب از مجموعه شخصی خود را به کتابخانه مرکزی دانشگاه جهرم اهدا کرد. این کتابها در حوزه ادبیات، ادبیات فرانسه، انگیزشی و علمی می باشد.

دکتر صادق افروزه رئیس کتابخانه مرکزی دانشگاه جهرم، ضمن ارج نهادن به این عمل نیک، با تاکید بر تداوم این اقدام فرهنگی از سوی فرهیختگان و دانشگاهیان اظهار داشت: از آنجا که کتب کتابخانه های شخصی بعد از یکبار مطالعه در قفسه های خانه قرار می گیرد و دیگران امکان بهره مندی از این کتاب ها را ندارند، این امر نیک باعث رهایی کتاب ها از حبس خانگی و قرار گرفتن در مخازن کتابخانه های عمومی و استفاده مکرر توسط اعضا و علاقه مندان به کتاب و کتابخوانی می شود

شایان ذکر است؛ در سال گذشته نیز استادان دانشگاه جهرم  از جمله: دکتر محمود مبارکی، دکتر اسحاق آسوده، دکتر فاطمه تسلیم، دکتر مسیح ذوالقدر و دکتر هادی پرندوار نسخه های گرانقدری را به کتابخانه مرکزی دانشگاه جهرم  اهدا نمودند.
این کتب بعد از بررسی های اولیه در اختیار عموم دانشجویان و اساتید قرار می گیرند.