اهدای مجلات توسط ریاست محترم دانشگاه به کتابخانه مرکزی

۲۰ مهر ۱۳۹۹ | ۱۱:۵۳ کد : ۷۲۹ اخبار
با همکاری رئیس دانشگاه جهرم، بخش ارزشمندی از مجلات گل آقا به کتابخانه مرکزی اهدا شد. از این رو دانشجویان و اساتید محترم می توانند از این مجلات جهت مطالعه و یا پژوهش بهره ببرند.
اهدای مجلات توسط ریاست محترم دانشگاه به کتابخانه مرکزی

پس از گذشت شش سال از نوشتن یادداشت‌های دو کلمه حرف حساب، صابری تصمیم گرفت که اولین هفته‌نامهٔ طنز پس از انقلاب را منتشر سازد. وی با هدف تیراژ صد هزار نسخه، در ۱ آبان سال ۱۳۶۹ اولین نسخهٔ هفته‌نامهٔ گل‌آقا را به قیمت ۱۵ تومان منتشر کرد که با نایاب شدن نسخه‌های اولیه مجبور به تجدید چاپ شد.از همکاران او در روزهای نخست می‌توان از محمد حاجی حسینی، مرتضی فرجیان، مرتضی ناطقیان (معتضدی)، سید ابراهیم نبوی، محمدرفیع ضیایی، احمد عربانی، ناصر پاک‌شیر، نیک‌آهنگ کوثر، منوچهر احترامی، ابوالفضل زرویی نصرآباد، رضا رفیع و بزرگمهر حسین‌پور نام برد. هفته‌نامه «گل‌آقا» به مدیریت کیومرث صابری فومنی سرآمد نشریاتی بود که طی دهه‌های ۷۰ و ۸۰ با زبان طنز و کاریکاتور به نقد فضای سیاسی و اجتماعی کشور می‌پرداخت. این نشریه پرطرفدار با این شعار منتشر می‌شد:

اخم در چنتهء گل آقا نیست   خنده رو هر که نیست از ما نیست

هفته‌نامه گل‌آقا، مدیران دولت‌های هاشمی رفسنجانی [و در اواخر دورهٔ فعالیت خود، دولت خاتمی] را به عنوان سوژه‌هایی همیشگی در طنزهای تصویری روی جلدش مد نظر داشت. طنزهایی که با زبانی ساده، نقدهایی جدی را به سیاست‌های داخلی و خارجی دولت مطرح می‌کرد، آن‌چنان که به دل نقدشونده هم می‌نشست. در ۲ آبان سال ۱۳۸۱، و در دوازدهمین سالگرد انتشار هفته‌نامهٔ گل‌آقا، هم‌زمان با چاپ ۵۴۸مین شماره، گل‌آقا تصمیم به تعطیلی هفته‌نامه به دلایلی نامعلوم گرفت، و با چاپ سرمقالهٔ شماره ۵۴۸، که این بار در آن نه شاغلام و غضنفری بود و نه گل‌آقایی، با نام صابری از تصمیم خود برای پایان کار هفته‌نامه خبر داد.گل‌آقا به دلیل چاپ نشریه‌ای درست در مورد بیکاری بسته شد.

در این راستا و با توجه به اهمیت این مجلات در بازخوانی وقایع زمان خویش به زبان طنز با کمک ریاست محترم دانشگاه بخشی از این مجلات به کتابخانه مرکزی دانشگاه اهدا شد که دانشجویان و اساتید محترم می توانند جهت استفاده به کتابخانه مراجعه نمایند.