معرفی مرکز اطلاعات علمی جهاددانشگاهی

با توجه به اهمیت و نقش اطلاعات علمی در توسعه کشور و ایجاد بستری مناسب جهت جمع آوری مطالعات محققان و جلوگیری از اتلاف هزینه ها در امور پژوهشی و تحقیقاتی در کشور و با توجه به اهمیت و نقش علوم و فناوری اطلاعات در تحقق جامعه اطلاعاتی، پایگاه اطلاعاتی علمی جهاد دانشگاهی در ۱۶ مرداد سال ۱۳۸۳ راه اندازی گردید.
معرفی مرکز اطلاعات علمی جهاددانشگاهی
  • پایگاه مرکز اطلاعات علمی جهاد دانشگاهی با هدف ترویج و اشاعه اطلاعات علمی، گسترش و ارتقای خدمات اطلاع رسانی به محققان، سرعت بخشیدن به کاوش های علمی و دستیابی آسان محققان به آخرین منابع اطلاعاتی منتشر شده در نشریات و دستآوردهای پژوهشی و نهایتاً افزایش اثربخشی تحقیقات در کشور، در 16 مرداد سال 1383 راه‌اندازی گردید.
    همواره این پایگاه سعی نموده است که منابع علمی را با دو ویژگی "جامعیت و روزآمدی" به همراه سرویس‌ها و خدمات ویژه و کارآمد در جهت اشاعه فرهنگ تحقیق و پژوهش به صورت دسترسی آزاد (Open Access) در اختیار محققان و دانش‌پژوهان قرار دهد.

بانک و پایگاه استنادی نشریات علمی کشور

• نمایه سازی مقالات نشریات علمی پژوهشی کشور بر اساس مصوبات کمیسیون‌های وزارت علوم تحقیقات و فناوری، وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی و مدیریت حوزه های علمیه
    نمایه سازی مقالات نشریات علمی دانشگاه آزاد اسلامی
    نمایه سازی مقالات نشریات علمی سازمان ها و مراکز علمی ایران